Zorg en aandacht voor uw voeten met een pedicurebehandeling

Uw voeten hebben heel wat te verduren. Met pijnlijke hakken, oncomfortabele schoenen of intensief sporten. Maar hoe goed zorgt u eigenlijk voor uw voeten? Geeft u uw voeten voldoende aandacht om ze gezond te houden?

Verzorg uw voeten

Ik ben vanaf 1982 werkzaam als pedicure. Ik heb dus ruim 34 jaar ervaring in het behandelen van alle voorkomende voetproblemen. Een pedicurebehandeling is namelijk niet alleen om uw voeten er mooi uit te laten zien. Veel mensen hebben te kampen met verschillende voetproblemen. Misschien loopt u al jaren op de verkeerde schoenen of heeft u last van uw hielen en kunt u de oorzaak maar niet traceren.

 

Een pedicurebehandeling kan de oplossing bieden. En ervaart u veel spanning of onbalans in het lichaam? Dan kan het probleem ook bij uw voeten liggen. Zelfs als u daar weinig tot geen last van ondervindt.

Maak een afspraak

Waarom een pedicurebehandeling?

Een pedicurebehandeling gaat veel verder dan het simpelweg ‘mooi’ maken van uw voeten. Ik ben gediplomeerd pedicure en lid van ProVoet. Zo kan een pedicurebehandeling ook helpen als u reuma of diabetes heeft. Ook sporters kunnen veel baat hebben bij een pedicurebehandeling. Tenslotte hebben uw voeten veel te verduren bij elke sport, of het nu voetbal, tennis of hardlopen is. Door mijn jarenlange ervaring kan ik beoordelen of het raadzaam is om een (sport)podoloog te bezoeken.

 

Maar ook als u last heeft van andere, kleinere ongemakken kan een pedicurebehandeling u helpen. Ingegroeide nagel? Last van eelt? Ik behandel uw voeten. Dat kan eenmalig, maar nog beter: op regelmatige basis. 

Cosmetische pedicurebehandeling

Heeft u geen voetklachten? Natuurlijk is een cosmetische behandeling ook een heerlijke verwennerij. Wat dacht u van een heerlijk warm voetbad om uw nagels er weer tiptop uit te laten zien? Klaar voor die heerlijke vakantie, bijvoorbeeld. U heeft tenen die gezien mogen worden.

Maak een afspraak